Father, lover and photographer!

Laat ik beginnen met een klein beetje over mezelf te vertellen. 32 jaar oud, vader van Elin, onze dochter van 3,5 jaar en getrouwd met mijn grote liefde Rianne. Deze 2 dames zijn mijn lust en mijn leven. Vader zijn van Elin heeft veel voor me veranderd. Mijn kijk op het leven en op liefde en hoe belangrijk liefde is tussen 2 mensen. Nog iedere dag leer ik van de puurheid, echtheid en eerlijkheid van onze kleine meid. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit mijn fotografie nog een stap verder gebracht heeft en dat mijn foto's daardoor nog meer waarde hebben gekregen.

Vaak krijg ik de vraag hoe lang ik al fotografeer. Nou, ik fotografeer al best lang maar professioneel pas 5 jaar. Mijn fotografie is vanzelf zo ontstaan en uitgegroeid tot wat het nu is en waar ik nu ben. Totaal geen spijt van het afgelegde pad en trots op mijn bedrijfje.

In mijn fotografie vind ik de connectie tussen ons (jullie/jij en ik) het allerbelangrijkst. Elkaar vertrouwen en vertrouwen op mijn creativiteit staat daarbij voorop. Ik ben er van overtuigd dat, wanneer de connectie daar is, de "magic" vanzelf ontstaat. En dat levert die betekinisvolle, waardevolle en eerlijke foto's op die ik zo graag voor jullie maak.

Ow, en als je vragen voor mij of over mij of over mijn werk hebt..."shoot" me!
Let's get this thing started and connect to create some memories lasting a lifetime!

Photos: Hanke Arkenbout!