YOUR STORY

DOCUMENT YOU

Een sessie waarin ik jullie vastleg zoals jullie zijn, of het nou gaat om een zwangerschap, een newborn, jullie gezinntje of gewoon met z’n 2tjes. Ik leg het graag voor jullie vast zodat je altijd terug kunt kijken naar dat bijzondere moment.

Mijn reportages kenmerken zich door hun ontspannen, persoonlijke en onbevangen manier van werken. Ik ben op zoek naar authentieke momenten die verbinding laten zien, met elkaar, met jezelf en met de omgeving. Spontane, oprechte momenten waarin de eigenheid van jullie tot uitdrukking komt. Deze sessies vinden altijd plaatst bij jullie thuis of ergens buiten, afhankelijk van jullie voorkeur en het weer.

Tegenwoordig fotografeer ik ook heel graag analoog. "ouderwets" met fotorolletjes!!!
Waarom film? Omdat er iets magisch is met de kleuren, het contrast, de scherpte en het hele proces dat komt kijken bij het analoge fotograferen.

 

"The earth is art,
the photographer is only a witness"

Tarieven

Een fotoshoot kost € 275,-.

Dit is incl:

- fotoshoot t/m 6 personen (gezin)
- minimaal 50 foto's digitaal en in hoge resolutie geleverd (vaak meer)
- luxe linnen mini album
- BTW
- reiskosten binnen een straal van 30 km van Geleen (daarbuiten 0,19ct / km)

Een analoge fotoshoot kost € 350,-

Dit pakket komt, naast al het bovenstaande, met luxe linnen mini album en wordt analoog gefotografeerd.

Alle tarieven zijn inclusief fotografie, de door mij gemaakte selectie van de meest betekenisvolle foto's en de bewerking van de foto's in kleur en/of zwart-wit.

Daarnaast bied ik de mogelijkheid aan om nog meer afdrukken en albums te verzorgen. Tarieven hiervoor zijn op aanvraag verkrijgbaar.

document you

Instagram