your wedding, your story

weddings

a little note from me

Het heeft best even geduurd voordat ik voor mezelf helder had waarom ik zo graag fotografeer. En wat voor mij belangrijk is in mijn fotografie. Ik ben er achter gekomen dat het voor mij allemaal draait om connectie.

Het gaat voor mij om die intense knuffel, die keiharde lach, die korte aanraking, even die liefdevolle blik naar elkaar toe en de aandacht en liefde voor elkaar. Momenten die reflecteren wie jullie zijn en hoe jullie in het leven staan. De connectie tussen jullie twee maar ook de connectie naar vrienden en familie toe.

Mijn dochter van 3 wist heel mooi te verwoorden wat fotografie is. Zij heeft een oude camera van mij om mee te spelen en elke keer als zij een foto maakt van een van ons dan zegt ze:

"hallo daar in de toekomst".

Ik had niet direct door dat ze de spijker op zijn kop sloeg! Want dit is precies wat het is. Momenten van nu vastgelegd voor de toekomst.
Een herinnering voor het leven vastgelegd in beelden.

Als trouwfotograaf wil ik samen met jullie de mooiste herinnering voor later creëren. Een herrinnering vastgelegd met gevoel, betekenis en emotie. Beelden zoals jullie echt zijn in een ontspannen en vertrouwde sfeer.
Ik hou ervan om een verhaal vast te leggen...mensen, de liefde, het leven...
Dit is ook waar in naar op zoek ben als ik een bruiloft fotografeer. Niet alleen de belangrijke momenten zoals het "JA" woord, maar juist ook de onverwachte dingetjes eromheen. Daarom ben ik er het liefst van begin tot eind bij maar die keuze laat ik uiteraard aan jullie over.

Spreekt dit jullie aan? Zijn jullie dit? Stuur me dan een email zodat we samen al jullie plannen en wensen kunnen bespreken.

 

every story is beautiful

Mijn prijzen beginnen bij €1295,- voor 6 uur fotografie. Ieder extra uur kost €100,-

6 uur €1295,-
8 uur €1495,-
10 uur €1695,-
enz.

Wensen jullie de hele dag fotografie? Dan heb ik wellicht een heel tof pakket voor jullie. Voor €1995,- ben ik er van begin tot eind (tussen 22:00uur en 23:00uur rond ik af) en krijgen jullie een album upgrade van een 20x20 album met 20 spreads naar een 30x30 album met 25 spreads. Dit is tevens het meest gekozen pakket.

Neem voor meer info en mogelijheden contact op via mijn contact pagina.

 

Mijn reportages zijn altijd inclusief:

- kennismakingsgesprek
- fotoberwerking in kleur en zwart/wit
- foto's in hoge resolutie op usb stick
- slideshow van een selectie van de foto's
- luxe linnen album van 20x20
- sneak preview een aantal dagen na de bruiloft
- BTW
- reiskosten binnen Limburg, daarbuiten €0,19/km

neem voor meer info contact op

wedding info

Instagram